Gradul de ocupare
al zonelor Therme


Elysium 3 (din 6)

The Palm 3 (din 6)

Galaxy 3 (din 6)


Informație actualizată la

Cariere

Palmieri, saune orientale și piscine interioare... Sună a vacanță, dar poate fi noul tău loc de muncă!

 

Echipa Therme crede in profesionalism, inspiratie si entuziasm, ingredientele prin care reusim sa facem ceea ce stim cel mai bine:  sa oferim oaspetilor nostri servicii de ospitalitate si experiente gastronomice unice intr-o atmosfera relaxata si ambianta de paradis, la cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa.

Daca iti place sa zambesti si ai o atitudine profesionista, te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Tu vei avea oportunitatea sa inspiri oamenii sa se simta bine, iar noi iti oferim un loc de munca unic si un pachet de beneficii atractiv:
- o echipa de profesionisti entuziasta;
- programe de training;
- salarizare avantajoasa;
- bonusuri in functie de realizari;
- oportunitati de dezvoltare profesionala.

Asteptam CV-ul tau la recrutare@therme.ro

 

Posturi disponibile:

  • Salvamar

Dacă esti un bun înotător și iți place să fii o gazdă buna, alătură-te echipei noastre de salvamari. Vei găsi la Therme un loc de muncă full season și o echipă de profesioniști pregătită pentru a interveni prompt în situații dificile.

 

  • Animator wellness

Dacă ai condiție fizică și vrei să înveți secretele stării de bine, vino în echipa noastră de wellness. Vei efectua ritualuri specifice saunelor noastre tematice și vei asigura distracția în apă prin sesiuni de aqua gym.

 

  • Lucrator in comert - restaurant

Daca iti place sa zambesti si ai o atitudine profesionista, te asteptam sa te alaturi echipei noastre responsabila de voia buna a oaspetilor Therme. Vei oferi servicii de ospitalitate si experiente gastronomice unice intr-o atmosfera de paradis.

 

  • Barman / Ajutor Barman

Dacă ești carismatic, organizat și pasionat de pregătirea celor mai bune băuturi, alătura-te echipei noastre de barmani. Vei fi responsabil de buna dispoziție și atmosfera de vacanța din cadrul Therme.

  • Ajutor bucătar

Dacă ești pasionat de gastronomie și ai o atenție deosebită pentru servicii de calitate, atunci te așteptăm sa iți dezvolți cariera în restaurantele Therme, alături de o echipă de profesioniști entuziastă.